Dit zeggen ze van Crystal Design

“Dit is een schot in de roos! Ik was meteen verkocht op dit logo, dit past helemaal bij ons. Just perfect!”

Gerrie Bakker | The wind of change

“Na bijna 10 jaar als zelfstandige vond ik het tijd voor een ander logo en huisstijl.
Via een gezamenlijk netwerkcontact kwam ik uit bij Brechtje Visser van Crystal Design: zij voelde haarfijn aan wat ik wilde en kwam bijna direct met een bij mij passend voorstel. Ik wil haar van harte aanbevelen!.”

Monique van Ringelenstein | Ringelenstein.com

“Prachtige website heeft Brechtje, van Crystal Design gemaakt! Het contact heb ik als heel fijn en meedenkend ervaren. Duidelijk te merken dat ze kundig is en weet wat ze doet. Er was een deadline vanuit mijn opleiding en op mijn verzoek heeft ze het heel snel kunnen maken. Ik ben er heel blij mee! Mooi werk!”

Bernadette Kok | De Keuze is aan jou

“Crystal Design blijkt een groeibriljant👍🏾Top.”

Perry Kruin | Marketeer

“Ik heb Brechtje goed leren kennen bij mijn eigen netwerkbijeenkomst. Zij viel mij meteen op door haar toegankelijkheid en haar enthousiasme. Haar goede eigenschap is dat ze luistert naar de wensen van de klant. En ze is iemand die een ander graag wil helpen. Dit gaf mij de doorslag om haar de opdracht te geven om mijn website te maken. Ze heeft dit snel en erg vakkundig gemaakt. Hierdoor krijg ik nu nog meer bezoekers bij mijn Business Diners. Ik zal iedereen die een website wilt laten maken Brechtje Visser van Crystal Design aanbevelen. Brechtje erg bedankt.”

F. Schiphorst | Smartwall inspiratiewanden

error: Helaas, hierop berust de copyright!