Presentatie wanden

Diverse designs van verbeter-, plan-, of presentatie borden / wanden

Graag helpen wij je verder met je wensen en ideeën rondom de presentatiewanden / planborden / verbeterborden.

Rijkswaterstaat magnetisch presentatiebord/LEANbord

De wand is 2,5 meter breed bij 2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar.

Hierbij is een vaste ondergrond ontworpen waarop het hoofdvaarwegennet topografisch is weergegeven en van elke sluis een herkenbaar ontworpen illustratie is toegevoegd. Voor de te registreren RAMS-eigenschappen zijn vervangbare magneetkaarten ontwikkeld voor een maximale flexibiliteit.

Rijkswaterstaat Midden Nederland heeft Crystal Design gevraagd een grote wand te ontwerpen en te realiseren die actief als lean bord kan worden ingezet. Deze wand hangt in de centrale ruimte en geeft Rijkswaterstaat een actueel beeld hoe het met de prestaties en risico’s van het hoofdvaarwegennet en de sluizen in Midden Nederland staat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de RAMS-methodiek.

Een fantastisch LEAD-GEODESIGN bewerkbaar wandbord

Waar staat GEO-DESIGN voor?

Bij GEO-DESIGN benadert de ontwerper het design vanuit een onderzoekend perspectief en stelt een nieuwe vorm in geografische en informatieve krachten die het werk zijn om in een krachtig en functioneel design.

ALLE DELEN ZIJN SPECIAAL GEîLLUSTREERD VOOR RIJKSWATERSTAAT!

De illustraties kun je los toevoegen want de witte bordjes erop zijn magnetisch. De illustraties van de sluizen en alle iconen heeft Crystal design ontworpen voor Rijkswaterstaat.

Makro magnetisch presentatiewand

De wand voor de Makro is 3 meter breed bij 1,2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar.

(Leonardo) Apollo hotels presentatiebord / planbord

De wand is 1,5 meter breed bij 1,2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar. Op deze manier kan de week goed inzichtelijk worden gemaakt en nieuwe ideeën ontstaan!

GEODIS presentatiewand / lean bord

De wand is 2,5 meter breed bij 1,2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar. Tevens hebben zij zelf insteekmapjes die onder enkele lege kolommen komen te hangen. Deze insteekmapjes zijn tevens magnetisch. Op deze manier kunnen zij de voortgang monitoren. De strategie van het bestellen kunnen zij zo goed bijhouden en inzicht krijgen hoe ze functioneren.

Hornbach DISPOWAND / Presentatie bord

De wand is 1,5 meter breed bij 1,2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar. Tevens hebben zij zelf insteekmapjes die onder enkele lege kolommen komen te hangen. Deze insteekmapjes zijn tevens magnetisch. Op deze manier kunnen zij de voortgang monitoren. De strategie van het bestellen kunnen zij zo goed bijhouden en inzicht krijgen hoe ze functioneren.

Politie Midden Nederland wand / presentatieposter

Planbord De Tabakshof

De wand is 1,5 meter breed bij 1,2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar. Het is de hulp voor het team van het woonzorgcentrum bij mooie aandachtsgebieden, acties of bijvoorbeeld verbeterdoelen.

Het mooie aan presentatieborden

Soms kunnen de borden wel enkele meters aan breedte worden opgemaakt. Vrijwel alle illustraties worden ontworpen door Crystal Design. Bijpassende iconensets of pictogrammen kunnen per opdracht naar de wens worden ontworpen en worden uitgewerkt voor de klant.

Heb je hierover vragen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag.

error: Helaas, hierop berust de copyright!