+31628121030 info@crystaldesign.nl

Visie
van de
designer


Het leven als inspiratie bron:

De persoon achter Crystal Design ben ik, Brechtje Visser. Ik heb een grote passie voor alle details in kunst en cultuur. Constant pik je ergens wel iets inspirerends op. In de natuur, steden, boeken en/of in de media, overal is wel creativiteit in vormgeving te vinden. Na mijn studie ben ik bij enkele goede reclamebureaus gaan werken. Inmiddels ben ik al een heel aantal jaar met veel plezier bezig. Tevens werk ik met verschillende partijen samen. Hierdoor ben ik in staat me in elk klein en groot bedrijf te verplaatsen. Plezier in het vak kan ik zeker met u delen.

Hartelijke groet,
Brechtje Visser

Levensvisie:
Wie goed doet
goed ontmoet!

Wie goede dingen doet voor andere mensen kan ook goede dingen terug verwachten. Steeds als je wat goeds aflevert komen er steeds meer positieve dingen op je pad. Dit is mijn levensvisie. Door steeds maar de lat hoog te leggen voor de klant en medemens weten de ondernemers je te vinden.

WerkGeluk:

Mijn enthousiasme voor het grafische vak is waar ik het voor doe. Goede banden met ondernemers. Zo’n verbintenis gaat vaak voor lange tijd mee. En prachtige opdrachten, die mij elke keer weer uitdagen, daarin vind ik het werkgeluk!

Als rimpels in het water die groter worden


Net zoals je een kiezel in stilstaand water gooit, komen er meerdere rimpels ofwel golven op het wateroppervlak. Pas later wordt het wateroppervlak weer gladder, maar je kan zien dat deze actie nog lange tijd effect heeft. Hierin geloof ik sterk. We zetten ons zo in, dat het de effectieve rimpelingen gaat geven.  Zo wordt het goede woord vanzelf verspreid en komen er altijd nieuwe klanten door mond op mond reclame bij mij terug.

Creatieve team

We zijn een fris, nuchter bureau dat geweldig off- en online werk maakt.
Maak kennis ons team.
Interesse om bij ons te komen werken? Neem dan contact met ons op!

Brechtje Visser

Brechtje Visser

Oprichtster Crystal Design & Designer

Thijs Adolfs

Thijs Adolfs

Financial manager

Ben jij die nieuwe creatieveling?

Ben jij die nieuwe creatieveling?

Vacature

error: Helaas, hierop berust de copyright!