Support us on Behance by clicking “Appreciate” button 👍
Illustraties

RIJKSWATERSTAAT

Rijkswaterstaat Midden Nederland heeft Crystal Design gevraagd een grote wand te ontwerpen en te realiseren die actief als lean bord kan worden ingezet. Deze wand hangt in de centrale ruimte en geeft Rijkswaterstaat een actueel beeld hoe het met de prestaties en risico’s van het hoofdvaarwegennet en de sluizen in Midden Nederland staat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de RAMS-methodiek. De wand is 2,5 meter breed bij 2 meter hoog en is magnetisch en beschrijfbaar. Hierbij is een vaste ondergrond ontworpen waarop het hoofdvaarwegennet topografisch is weergegeven en van elke sluis een herkenbaar ontworpen illustratie is toegevoegd. Voor de te registreren RAMS-eigenschappen zijn vervangbare magneetkaarten ontwikkeld voor een maximale flexibiliteit.

Datum
October 2018
Klant
Rijkswaterstaat

Een fantastisch LEAD-GEODESIGN BEWERKBAAR WANDBORD

Waar staat GEO-DESIGN voor?

Bij GEO-DESIGN benadert de ontwerper het design vanuit een onderzoekend perspectief en stelt een nieuwe vorm in geografische en informatieve krachten die het werk zijn om in een krachtig en functioneel design.

ALLE DELEN ZIJN SPECIAAL GEîLLUSTREERD VOOR RIJKSWATERSTAAT

De illustraties kun je los toevoegen want de witte bordjes erop zijn magnetisch. De illustraties van de sluizen en alle iconen heeft Crystal design ontworpen voor Rijkswaterstaat.

BEKIJK MEER WERK

Een greep uit ons werk..

We maken geweldig werk voor fijne bedrijven over de Benelux en helpen merken op te vallen.

Bekijk al ons werk
Gewaardeerd door de volgende klanten:

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form