Diensten

OnzE VEELZIJDIGE DIENSTEN

Wat wij kunnen voor u betekenen

Van het begin bij de basis een goed logo ontwerp tot illustraties, infographics en de verwerking en uitwerking in flyers, visitekaartjes, posters, magazines.

Maar ook met veel passie werken wij aan het online gedeelte, het technische bouwen en ontwerpen van website’s.

Kom het bespreken op ons kantoor

Hier wordt creativiteit geboren. We hebben een mooi ontwerpstudio waar we met veel enthousiasme doen wat we het liefste doen! Namelijk CREATIEF ZIJN!

Koffie staat klaar

Wat voor campagne of project er ook gaat spelen: het begint met een goed gesprek onder het genot van een kop koffie (of thee)!

Branding & Identity

Branding is bouwen aan je merk. Met een frisse en overzichtelijke uitstraling! Wij bieden betaalbare en goed presterende websites. Door uw doelgroep te verrassen met frisse designs, die zakelijk doch persoonlijkheid uitstralen, kun je snel een gewenste boodschap doorgeven.

Inzicht krijgen over wat je wilt bereiken met je ontwerp, zorgt voor het juiste resultaat!

Webdesign en development in de volgende content-beheersystemen

CMS = Softwaretoepassing of webapplicatie waarin de meeste ondernemers hun documenten of gegevens op internet kunnen publiceren en zo simpel mogelijk hun internetsite kunnen beheren.

Crystal Design is bekend met de meest gebruikte en/of populaire pakketten als Wordpress, Joomla!.
Aangezien de laatste een uitgebreid pakket is, zullen de meeste keuzen uitgaan naar het eerste  pakket.

Vraag Crystal Design advies wat het beste bij jouw internetsite past.

Heeft u al een eigen webbouwer, maar nog geen designer? Dan ook geen probleem. Crystal Design werkt samen met diverse webdevelopers en levert ook desgewenst designs aan zodat diegene die je wenst het af kan bouwen.

ENKELE CLIËNTEN VAN ONS:
BEN JIJ ER KLAAR VOOR?

Daag ons uit!

Efficiëntie en kwaliteit van A tot Z. Natuurlijk het gemak van een specialist die graag met je meedenkt, waarbij direct flexibel contact vanzelfsprekend is. Laat u verrassen door de verhelderende combinatie van no-nonsens en pure creativiteit!

Contact ons