+31628121030 info@crystaldesign.nl

Design

Diensten

ONZE VEELZIJDIGE DIENSTEN

Van het begin bij de basis een goed logo ontwerp tot illustraties, infographics en de verwerking en uitwerking in flyers, visitekaartjes, posters, brochures en autobelettering.

Maar ook met veel passie werken wij aan het online gedeelte, het technische bouwen en ontwerpen van (responsive*) WordPress of Joomla website’s!

* Een responsive website past zichzelf aan aan de omgeving waarin hij getoond wordt, voor een optimale web-ervaring voor een breed scala aan apparaten.

Webdesign & development

CMS = Softwaretoepassing of webapplicatie waarin de meeste ondernemers hun documenten of gegevens op internet kunnen publiceren en zo simpel mogelijk hun internetsite kunnen beheren.

Maak je al gebruik van een eigen webbouwer, maar heb je nog geen designer?

Dan ook geen probleem. Crystal Design werkt samen met diverse webdevelopers en levert ook desgewenst designs aan zodat diegene die je wenst het af kan bouwen.

Crystal Design is bekend met de meest gebruikte en/of populaire pakketten als WordPress, Joomla! & Webflow.
Aangezien de laatste twee uitgebreide pakketten zijn, zullen de meeste keuzen uitgaan naar het eerste pakket.

Vraag Crystal Design advies wat het beste bij je internetsite past.

Design takken

Crystal Design is gespecialiseerd in designs in verschillende takken. Bekijk ze hier:

Webdesign

Een goede website zorgt voor resultaat. Maak een goede eerste indruk met de designs van Crystal Design.

Infographics

Jouw verhaal duidelijk meteen duidelijk voor jouw doelgroep met behulp van een informatieve illustratie.

Vormgeving

Reclame uitingen in diverse mogelijkheden. Je doelgroep aanspreken kan met grote en met kleine (en zelfs rijdende) afstand.

Logo design

Je logo ontwerp is essentieel voor de identiteit van je merk. Wij staan voor kwaliteit vanaf de basis. Ga je voor beeld-, of woordmerk of beide?

Presentatiewanden

Een presentatiewand zorgt ervoor dat uw bedrijf op een pakkende manier wordt weergegeven.

Planborden

Mooie en overzichtelijke planborden en pictogrammen. Voor elk bedrijf een handige tip!

JAREN ERVARING

Complete projecten

Tevreden klanten

Koffie bekers gezet

“Dit is een schot in de roos! Ik was meteen verkocht op dit logo, dit past helemaal bij ons. Just perfect! Super blij mee.”

Gerrie Bakker | The wind of change

“Na bijna 10 jaar als zelfstandige vond ik het tijd voor een ander logo en huisstijl.
Via een gezamenlijk netwerkcontact kwam ik uit bij Brechtje Visser van Crystal Design: zij voelde precies aan wat ik wilde en kwam bijna direct met een bij mij passend voorstel. Ze staat open voor aanvullingen, opmerkingen en vragen en niets is haar te veel. Ze wil het ‘samen’ mooi maken, daarnaast heeft ze engelengeduld. Verder geeft ze de juiste tips en voelt haarfijn aan wat je wel en niet mooi vindt.
Ik wil haar van harte aanbevelen!.”

Monique van Ringelenstein | Ringelenstein.com

“Prachtige website heeft Brechtje, van Crystal Design gemaakt! Het contact heb ik als heel fijn en meedenkend ervaren. Duidelijk te merken dat ze kundig is en weet watt ze doet. Er was een deadline vanuit mijn opleiding en op mijn verzoek heeft ze hett heel snel kunnen maken. Ik been er heel blij mee! Dank Brechtje Mooi werk!”

Bernadette Kok | De Keuze is aan jou

“Crystal Design blijkt een groeibriljant👍🏾Top.”

Perry Kruin | Emotion

“Zeer gedreven en leergierige ontwerpster. Vooral Illustrator beheerst zij uitstekend. Zij is bereid om kennis te delen en samen werken aan opdrachten gaat als vanzelf sprekend.”

Ton de Koning | Probeeld

“Ik heb Brechtje goed leren kennen bij mijn eigen netwerkbijeenkomst. Zij viel mij meteen op door haar toegankelijkheid en haar enthousiasme. Haar goede eigenschap is dat ze luistert naar de wensen van de klant. En ze is iemand die een ander graag wil helpen. Dit gaf mij de doorslag om haar de opdracht te geven om mijn website te maken. Ze heeft dit snel en erg vakkundig gemaakt. Hierdoor krijg ik nu nog meer bezoekers bij mijn Business Diners. Ik zal iedereen die een website wilt laten maken Brechtje Visser van Crystal Design aanbevelen. Brechtje erg bedankt.”

F. Schiphorst | Smartwall inspiratiewanden

Vertrouwd door topbedrijven

Al velen gingen je voor. Dit is een greep uit onze klantenbestand. Als fris creatief full service communicatiebureau is geen vraag is te gek.
Wij weten wat te doen!

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies!

error: Helaas, hierop berust de copyright!