Maak kennis met
de designer:

Brechtje

Bijzondere aanpak

Persoonlijke aanpak met helder traject:
De aanpak is misschien net iets anders dan anders. Indien gewenst kan het ontwerp gelijk beginnen bij het eerste gesprek. Geregeld ontstaat dan in zo’n eerste gesprek vanzelf al intuïtief het eerste concept!

Goede basis samen met jou:
Door het directe contact kan ik heel goed aanvoelen waar het design naartoe moet. Een goede basis neerzetten van de identiteit van je bedrijf is tenslotte van essentieel belang.

Meedenken/samenwerken aan het concept:
De aanpak is misschien net iets anders dan anders. Indien gewenst kan het ontwerp gelijk beginnen bij het eerste gesprek. Geregeld ontstaat dan in zo’n eerste gesprek vanzelf al intuïtief het eerste concept!

Flexibele aanpak met kortere lijnen:
Je kunt zelf kiezen bij welke vorm van overleg en ontwerp je het prettigst voelt: Telefonisch, persoonlijk en/of online.

Visie
van de
designer

Het leven als inspiratie bron:
De persoon achter Crystal Design ben ik, Brechtje Visser. Ik heb een grote passie voor alle details in kunst en cultuur. Constant pik je ergens wel iets inspirerends op. In de natuur, steden, boeken en/of in de media, overal is wel creativiteit in vormgeving te vinden. Na mijn studie ben ik bij enkele goede reclamebureaus gaan werken. Inmiddels ben ik al een heel aantal jaar met veel plezier bezig. Tevens werk ik met verschillende partijen samen. Hierdoor ben ik in staat me in elk klein en groot bedrijf te verplaatsen. Plezier in het vak kan ik zeker met u delen.

Levensvisie: Wie goed doet goed ontmoet!
Wie goede dingen doet voor andere mensen kan ook goede dingen terug verwachten. Steeds als je wat goeds aflevert komen er steeds meer positieve dingen op je pad. Dit is mijn levensvisie. Door steeds maar de lat hoog te leggen voor de klant en medemens weten de ondernemers je te vinden.

Als rimpels in het water die groter worden
Net zoals je een kiezel in stilstaand water gooit, komen er meerdere rimpels ofwel golven op het wateroppervlak. Pas later wordt het wateroppervlak weer gladder, maar je kan zien dat deze actie nog lange tijd effect heeft. Hierin geloof ik sterk. We zetten ons zo in, dat het de effectieve rimpelingen gaat geven.  Zo wordt het goede woord vanzelf verspreid en komen er altijd nieuwe klanten door mond op mond reclame bij mij terug.

WerkGeluk:
Mijn enthousiasme voor het grafische vak is waar ik het voor doe. Goede banden met ondernemers. Zo'n verbintenis gaat vaak voor lange tijd mee. En prachtige opdrachten, die mij elke keer weer uitdagen, daarin vind ik het werkgeluk!

Hartelijke groet,
Brechtje Visser


Neem contact met mij op voor een tijdloos ontwerp!

WIE WIJ ZIJN

MAAK KENNIS MET
ONS CREATIEVE TEAM

We zijn een fris, nuchter bureau dat geweldig off- en online werk maakt.

Brechtje Visser
Oprichtster & Designer
Thijs Adolfs
Financial manager
Onze stagiair
Developer
Ben jij die nieuwe creatieveling?
Vacature
WAAR WIJ WErkEN

Ons kantoor

Sinds vorig jaar september zijn we verhuisd naar het mooie pand van Drukkerij Den Hoed in Wijk bij Duurstede. Door de mooie samenwerkingen en fijne sfeer kunnen we heel snel schakelen om het beste resultaat te creëren.

Onze inspiratie Quote's:

'There are three responses to a piece of design – Yes, No, and WOW!
Wow is the one to aim for.'

Milton Glaser

“A designer knows he had achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is noting left to take away”

Antoine de Saint-Exupery

“Maak zichtbaar wat zonder jou wellicht nooit gezien zou worden”

Robert Bresson - Filmregisseur 1901 -1999

Neem vrijblijvend contact op

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form