Ontwerpstudio Crystal Design gevestigd in Houten biedt heldere prikkelende vormgeving van de huidige tijd! Voor ondernemers die een duurzaam resultaat zoeken. Een goede basis neerzetten van de identiteit van je bedrijf is tenslotte van essentieel belang. Huisstijlontwikkeling begint bij een logo ontwerp die op langere termijn nog steeds in zijn kracht staat.

Waar vaak de scheiding ontstaat tussen disciplines grafisch en interactief, lopen deze disciplines bij Crystal Design naadloos in elkaar over.
Gehele grafische verzorging voor de corporate identity van het bedrijf.

Crystal Design werkt o.a. in CMS Wordpress, Joomla!. ‘Responsive design’ is tegenwoordig een must! Dit betekent schaalbare website’s naar overige multimedia apparaten, het zogenaamd ‘Mobile first’ design. Immers worden er steeds meer aankopen gedaan via mobiel bij webshops dan via desktops. Door deze stijgende lijn is het van belang om je klanten goed te kunnen dienen.
Voor enkele voorbeelden bekijk onze portfolio.
Logo ontwerp.
Van strakke tot speelse kleurrijke designs.
Huisstijl uitbreidingen
Van strakke tot speelse designs. Afhankelijk van doelgroep en wensen van de klant. Een uitbreiding op de bestaande huisstijl of nieuwe huisstijl ontwerpen. Drukwerk tot aan auto- en/of raambelettering mogelijk.
Webdesign
Frisse en overzichtelijke uitstraling met speelse elementen staat centraal.
De websites worden voor alle devices geschikt gebouwd en soms geschikt is gemaakt voor diverse talen. Overwegend in Open Source Wordpress en Joomla! CMS. Ontwerp van iconensets, Call2Action buttons en online banners.
Illustraties
Speelse illustraties via afbeeldingen of tekenwerk. Geregeld kleurrijk gerelateerd aan gevoelskant. Mix van natuur, nieuwe trends en cultuur.

Persoonlijke aanpak met helder traject:

De aanpak is misschien net iets anders dan anders. Indien gewenst kan het ontwerp gelijk beginnen bij het eerste gesprek. Geregeld ontstaat dan in zo’n eerste gesprek vanzelf al intuïtief het eerste concept!

Meedenken/samenwerken aan het concept:

De aanpak is misschien net iets anders dan anders. Indien gewenst kan het ontwerp gelijk beginnen bij het eerste gesprek. Geregeld ontstaat dan in zo’n eerste gesprek vanzelf al intuïtief het eerste concept!

Goede basis samen met jou:

Door het directe contact kan ik heel goed aanvoelen waar het design naartoe moet. Een goede basis neerzetten van de identiteit van je bedrijf is tenslotte van essentieel belang.

Flexibele aanpak met kortere lijnen:

Je kunt zelf kiezen bij welke vorm van overleg en ontwerp je het prettigst voelt: telefonisch, persoonlijk of online.

Content Management Systemen

Joomla!
Wordpress